Stäng

Hemlarm med App

Hemlarm med app

Bra Hemlarm med app hittar du här. Efterfrågan på hemlarm har ökat stort de senaste åren. Trenden är att allt fler larm säljs med kamera och larmapp. Tekniken gör att traditionella sätt att hantera larm blir ineffektiva och att framtidens innovativa tjänster ger mer användarvänliga och säkra larm.

hemlarm med app

 

Köp ett nytt smart larm och av Svenska Alarm – du får med en bra app på köpet. När du letar efter en app till ditt larm så finns det flera varianter att välja på. Vill du inte ha en lika fulländad larmapp men en enkel app för av- och pålarmning kan du kika in och läsa vad vi tidigare skrivit om gratisvarianten on off app.

 

Hemlarm med app

Välj ett hemlarm med app. Du får en professionell installation övervakad av behörig ingenjör av inbrottslarm. Under installationen hjälper installatören dig med installation av app och gör en pedagogisk genomgång av funktionerna.

Du får ett hemlarm med hög tillförlitlighet, detta hemlarm rekommenderas nämligen av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) och är certifierat av Svenska Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC). Dessutom är Svenska Alarm behörig anläggarfirma inbrottslarm och medlem i branschorganisationen.

 

Larmapp i världsklass

Appen som Svenska Alarm erbjuder är unik i sitt slag. Appen hanterar larmhändelser och du kan direkt i appen följa väktarens utryckning och jakt på tjuven. Det är en app i världslass. Den är enkel att använda och du kan hantera flera larmanläggningar i samma app, vilket är perfekt för dig som har hemlarm, företagslarm och larm i stugan. Det är enkelt att bläddra mellan de olika larmanläggningarna i appen.

Kommer det in ett larm får du en push-notifiering med ljud. Du ser händelsen i ditt notiscenter och kan klicka direkt på notisen för att se vad som hänt. Larmhändelsen kan skickas till flera personer samtidigt. Skulle du missa en larmhändelse gör det inget. Svenska Alarm upprättar alltid en larminstruktion i samband med installation och vill du kan få närmaste väktare att rycka ut på ett skarpt larm utan att du behöver göra något aktivt val i din app.

Android och iPhone. Appen finns till båda telefonerna. Funktionerna är lika bra på båda telefonerna. För att ingen obehörig ska kunna styra ditt larmsystem låser du din app med en pinkod. Det är en mycket säker lösning och du kan vara trygg när du använder funktionerna i appen.

Följ vad dina familjemedlemmar gör. Är det sonen som glömt att larma av så kan du öppna upp loggen där du ser vad som hänt. Det här är alla mycket uppskattade funktioner så skaffa ett smart larm med app nu!